Restaurant med legeplads sjælland

5 ultra-børnevenlige restauranter i København – Spiseliv

5 ultra-børnevenlige restauranter i København

1. Herthadalen. (321). Åben nu · 2. David’s. (324). Lukket nu · 3. Restaurant Arken -en bid af Skagen i Køge. (686). Lukket nu · 4. Cocomarie Bistro & Cafe. (89).

De 10 bedste børnevenlige restauranter i Sydsjælland

De 10 bedste børnevenlige restauranter i Sydsjælland – Tripadvisor

Restaurant Baglokalet – Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S … Lige i nærheden af grillen finder I en lille legeplads, hvor ungerne kan boltre sig, når de får …

Bedste børnevenlige restauranter i Sydsjælland: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Sydsjælland, Danmark, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

De 5 spisesteder med sjove aktiviteter for børn

5. aug. 2019 — I Roskilde ligger Café Freunde, der indtager førstepladsen over juli måneds mest populære spisesteder. Her er der skøn børnemenu til ungerne – …

Skal familien have mætte maver? Så find vej til disse 5 spisesteder, der alle – udover at give glade børnemaver – også leverer en sjov og anderledes oplevelse samtidig. 

Her er børnefamiliernes favoritter i juli måned – GoLittle

Populære steder for børn: Her er børnefamiliernes favoritter i juli måned

30. jul. 2009 — vi vil gerne kunne side og hygge over maden så det skal helst være et sted hvor der er legeplads til ehlana… det behøver ikke være det …

De sjoveste legepladser og bedste spisesteder: Her er børnefamiliernes favoritsteder i juli måned – find dem alle her samt i GoLittle-app’en.

spisested med “legeplads”… FUNDET – Slyngebarn

5. feb. 2022 — De fleste børn (og voksne) er vilde med burgere, så en tur på Halifax vil helt sikkert være et hit. Hvis ungerne ikke kan spise en burger i …

spisested med “legeplads”… FUNDET Ordet er frit

10 børnevenlige restauranter i København – MigogKBH

Børnevenlig guide: Her er de bedste restauranter for børn i København

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Børnevenlig guide: Her er de bedste restauranter for børn i København

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med …

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med stor buffet

Området ligger ved siden af Tumlegården og tæt ved Café Klokkeblomst. Tumlegården. Tumlegården er en indendørs legeplads med klatrevæg, klatretræ og et …

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Legepladser på Sjælland | Oplev vores 6 sjove legepladser

Sommerland Sjælland er en familiepark i Odsherred, kun en time fra København, … men der er mulighed for at købe mad i en af parkens restauranter.

Legepladser på Sjælland! Hos Birkegårdens haver finder du bl.a. Tarzanbanen, Naturlegepladsen, Gårdlegepladsen mm. Besøg os med familien!

Sommerland Sjælland – forlystelsespark – Discover Denmark

Sommerland Sjælland – forlystelsespark | Planlæg dit besøg i Nørre Asmindrup med Discover Denmark

Her har vi vores indendørs legeplads med gynger samt specialdesignet legeborg med … Derfor åbnede vi Restaurant little house, hvor børnene kan få god mad, …

Sommerland Sjælland er en familiepark i Odsherred, kun en time fra København, der rummer aktiviteter for børn op til 12 år.
Parken har Sjællands største udendørs vandland med børnebassiner og vandrutsjebaner samt mere end 60 andre aktiviteter der ligger op til fysiske udfoldelser og pirrer børnenes sanser og motorik. Her blandt andet en klatrebane, junglesti og små og store legepladser.
Til familiens yngste findes seperate områder som byder på stemningsfulde universer i naturlige omgivelser.
Parkens grønne områder indbyder til en hyggelig picnic, men der er mulighed for at købe mad i en af parkens restauranter. 

Snup en endagstur eller leg familiehytten i flere dage. Når entreen eller hytteophold først er betalt kan man frit prøve alle parkens aktiviteter.

Parkens åbningstider varierer hen over sæsonen, så hold godt øje med parkens hjemmeside. 

Little House – Giv dit barn og dig selv den bedste start

Medlemshus med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med børn op til 5 år.

Keywords: restaurant med legeplads sjælland