Google pay erhverv

Google Pay – en ekstra betalingsløsning for dine kunder

Google Pay er en ekstra betalingsløsning til din butik. Det er en nem, hurtig og sikker betalingsløsning for både dig og dine kunder. læs mere om Google Pay.

Få svar på dine spørgsmål om Google Pay – Jyske Bank

Få svar på dine spørgsmål om Google Pay

For at betale med Google Pay skal dit Visa-kort være tilmeldt din Google Pay-app. Når du skal betale gør du følgende: Lås telefonen op (det er ligegyldigt, hvad …

Hvor kan jeg bruge Google Pay, og hvad koster det at bruge Google Pay? Få svar på dine spørgsmål om Google Pay

Google Pay til dit firmakort – betal med mobilen nemt og overalt

Google Pay til dit firmakort – betal med mobilen nemt og overalt | Nordea

Fordele ved Google Pay til erhverv · Nem og enkel mobilbetaling i både Danmark og udlandet · Kan bruges i fysiske butikker, i apps og online fra både Android- og …

Tilføj dit First Card til Google Pay og betal med mobilen i alle butikker, der har kontaktløs betaling, eller brug det online og direkte i apps.

Betal nemt og hurtigt med Google Pay – Danske Bank

Betal nemt og hurtigt med Google Pay

Med Google Pay kan du betale med din telefon over hele verden. Hold blot telefonen hen til terminalen – du behøver ikke åbne app’en.

Med Google Pay kan du betale med din telefon over hele verden. Hold blot telefonen hen til terminalen – du behøver ikke åbne app’en.

Google Pay – hurtig og sikker betaling med din Android telefon

Med Google Pay kan du nemt, sikkert og hurtigt betale med din Android telefon. Dine kort oplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med …

Brug Google Pay og betal nemt, sikkert og hurtigt med din Android telefon online, i apps eller i butikker.

Google Pay – Totalbanken

Nem og enkel betaling med dit VisaDankort/Mastercard og Google Pay. Brug Google Pay på din Android telefon eller –tablet, og behold dine fordele ved dit …

Nem og enkel betaling med dit VisaDankort/Mastercard og Google Pay.Brug Google Pay på din Android telefon eller –tablet, og behold dine fordele ved dit kort. Google Pay er nem og enkel betaling, som virker med de Android-enheder, du allerede benytter. Dine kortoplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere og sikrere, at betale i butikker, i apps og på nettet.For at kunne anvende Google Pay til betaling i butikker, skal din Android enhed have Android 5.0 eller højere, samt have NFC-chip.Læs ‘Spørgsmål og svar’.

Det skal du vide om Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google Pay: Det skal du vide

Google Pay og Apple Pay er såkaldte “wallets”. En wallet er en digital pung, hvor du gemmer dine betalingskort på telefonen. På den måde kan du betale med …

Med de såkaldte wallets kan du betale med dit telefon i både butikker og online. Men vær opmærksom på, hvilket kort, der tilknyttes. Læs med her.

Hvordan får jeg Google Pay? – Lunar

Hvordan får jeg Google Pay? — Lunar

Åben Lunar-appen eller hent den gratis i Google Play Store. Åben fanen ‘Kort’, vælg ‘Tilføj Google Pay’ og følg vejledningen på skærmen.

Åben Lunar-appen eller hent den gratis i Google Play Store. Åben fanen ‘Kort’, vælg ‘Tilføj Google Pay’ og følg vejledningen på skærmen. Så er du klar til at betale med Google Pay i butikker, online og i apps.

Er det sikkert at betale med Google Pay? – Lunar

Er det sikkert at betale med Google Pay? — Lunar

Der er mange lag af sikkerhed med Google Pay, og derfor er det faktisk mere sikkert at bruge kortet over telefonen end ved almindelige betalinger.

Nem og enkel betaling med Google Pay – Skjern Bank

Nem og enkel betaling med Google Pay

Google Pay er en nem og enkel måde at betale i butikker, i apps og på nettet med din Android telefon eller -tablet. Betalingen sker hurtigt, og du skal ikke …

Tilføj dine betalingskort til Google Pay i din mobilbank

Keywords: google pay erhverv