Clio online prøver

Danskfaget Udskoling – Dansk til udskoling – Clio.me

Danskfaget Udskoling – Dansk til udskoling – Clio

Danskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til dansk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Danskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til dansk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Clio beta

Vi arbejder på ét samlet læringsunivers, derfor har vi lukket den nye Clio betaplatform. Nu sætter vi alle kræfter ind på at samle Alinea og Clio i ét …

Folkeskolens prøver – Clio.me

Folkeskolens prøver

Mundtlig prøve FP9 · Skriftlig prøve FP9 · Mundtlig prøve FP10 · Skriftlig prøve FP10 · Har du brug for hjælp? · Engelskfaget 7.-10. klasse · Følg os.

Engelskfaget Udskoling – Prøver – Clio.me

Engelskfaget Udskoling – Engelsk til udskolingen – Clio

Engelskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til engelsk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Engelskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til engelsk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Læseprøve – Mad – Clio.me

Læseprøve – Mad

Prøve. Læseprøve – Mad. 30 min. Start. Fag: Dansk. Klassetrin: 7. klasse. Tidsbegrænsning: 30 min. Om Prøve. Oprettet af Sofia Esmann.

Du har 30 min. til at gennemføre prøven.

Clio Login

Log ind med. UNI•Login. Vis andre muligheder… WAYF Clio Login. Brug for hjælp? 42 60 60 10. Hverdage kl. 8-16.

Clio er blevet en del af undervisningsforlaget Alinea

Det er gode nyheder, for nu kan vi sammen skabe stærkere digitale læremidler med endnu mere af alt det gode. Du får et større udvalg af forløb og aktiviteter …

Prøver – Clio.me

Prøver

Kan du ikke se teksten? Vi kan se, at du ikke er logget ind. Log ind herunder, eller prøv Danskfaget gratis. Prøv gratis Log ind.

Læsning – Clio.me

Læsning

I 9. klasse skal I til en prøve i læsning. I prøven skal I læse fem tekster og løse opgaver til teksterne.

Tyskfaget Udskoling – Tysk til udskolingen – Clio.me

Tyskfaget Udskoling – Tysk til udskolingen – Clio

32 Prøver. Prøve Fotomodel · Læseforståelse 1 – Freizeit und Interessen. 9. klasse. FP9 – opgaver i læseforståelse. Ingen hjælpemidler tilladt.

Tyskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til tysk udskoling fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage

Keywords: clio online prøver